Påmelding

Rena IL Turn benytter Idrettens Medlemssystem (IMS), et felles medlemssystem for alle turnforeninger tilknyttet Norges Gymnastikk- og turnforbund.

Alle påmeldinger og registreringer skal foregå i IMS.

For å melde på må det opprettes en bruker på www.minidrett.no hvis barnet ikke allerede har det.

OBS! den må være i barnets navn. (Hvis man skal opprette bruker på flere barn, blir telefonnummeret brukernavn på barn nr. 2.)

Når man har fått opprettet brukeren går man til https://imsapp.nif.no/ og logger inn med brukernavn og passord som man nå har fått på www.minidrett.no

 

Deretter velger man Mitt parti i menyen til venstre. Der får man da mulighet til å velge tilgjengelig parti. 

Ved å melde ditt barn på et parti aksepterer du å betale medlemskontigent til Rena IL, samt treningsavgift for påmeldte parti(er) i Rena IL Turn. Mer informasjon om oppdaterte priser for de enkelte partiene finner du her.

 

Prøvetrening 

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening, ha skriftlig beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura.

Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.  

NB! Dersom en gymnast meldes på 1. september, men ikke deltar på partiet før 1. oktober, og da finner ut at han/hun ikke ønsker å fortsette, har alikevel gymnasten holdt av plassen så lenge at faktura må betales, med mindre annet er avtalt med medlemsansvarlig på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

HAR DU FLERE BARN SOM TURNER?

Husk at du må registrere hvert barn som medlem. Du kan ikke melde barna på via foreldre/foresatte.

Problemer med påmelding

Opplever du problemer med påmelding ta kontakt med oss på epost:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller send oss en melding på via vår Facebook-side.

 

 

Våre sponsorer

Eidsiva
Sh
Sport1
Hendriks
Logo Drakter Turn
Logo   MMB